De Zyp

Eigenwijs Onderwijs

We zijn sportief, we geven om onze groene omgeving en hebben aandacht voor cultuur.

Basisschool De Zyp staat in de wijk Alteveer-Cranevelt in Arnhem-Noord. Sinds de fusie in 2017-2018 is de school volop in ontwikkeling. Wij geloven dat ieder kind alles kan leren. Niet alleen onze leerlingen, maar ook het team van basisschool De Zyp is voortdurend in ontwikkeling. We willen het elke dag een beetje beter doen. 

We zijn sportief, we geven om onze groene omgeving en hebben aandacht voor cultuur. Op De Zyp is iedereen welkom. Een leerling mag zichzelf zijn. 

Wij leren onze leerlingen leren. We geven hen vertrouwen. Onze leerkrachten leren hen om eigenaar te zijn van hun eigen leerproces. Dit gebeurt in een veilig en pedagogisch klimaat, met duidelijke afspraken, rust en structuur. We maken gebruik van ICT en de nieuwste methodes.

Op De Zyp hebben we een prettige samenwerking met ouders in verschillende raden en werkgroepen. Ook ouders zijn belangrijk tijdens de schoolloopbaan van hun kind. Kinderen, medewerkers en ouders maken samen een fijne school van De Zyp. 

Na acht jaar op basisschool De Zyp zijn onze leerlingen goed voorbereid op het voortgezet onderwijs en de nieuwe weg die zij inslaan.

Bezoek onze website voor verdere informatie of bezoek de scholen pagina voor meer scholen in Arnhem.