Jouw keuzehulp voor een basisschool in Arnhem!

Welkom bij de PO Wijzer
Er is voor jou als ouder/verzorger heel wat te kiezen als het gaat om een basisschool in Arnhem. Maar waar begin je? De PO Wijzer helpt je wegwijs te maken in het enorme onderwijsaanbod van nu. Wij hebben scholen in Arnhem en waar ze voor staan voor je in kaart gebracht en aan de hand van onze artikelen wijzen we je de weg in deze wervelende wereld van het basisonderwijs.

Een belangrijke keuze
Je kind brengt in principe acht jaar van zijn of haar leven door op de basisschool. Je wil natuurlijk niets liever dan dat die jaren plezierig zijn, vol ontwikkelingsmogelijkheden en succesmomenten. Een goede keuze van de basisschool is dus essentieel voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Sluiten de overtuigingen en ideeën over opvoeding en opgroeien op elkaar aan, past het onderwijsprincipe en de leerstijl bij jullie, voelen jullie je prettig bij de school? Er is ontzettend veel om over na te denken.

Jouw oriëntatie begint met informatie
Een goede keuze kun je pas maken als je alle informatie tot je beschikking hebt. Op de PO Wijzer vind je een kaart met de locatie van alle basisscholen in Arnhem en hun informatie. Zo kun jij online al zien waar een school voor staat. Bovendien bieden we behulpzame artikelen die jouw helpen bij het oriënteren. Zoals:

* verschillende onderwijsconcepten en de kenmerken ervan
* onderwijskwaliteit: hoe zie je of een school goed is?
* mogelijkheden voor eventuele extra hulp voor je kind
* identiteit: wat is de meerwaarde van een openbare, christelijke, katholieke of andere bijzondere school?
* ouderbetrokkenheid: hoe en waarmee kun je helpen op school?
* de kosten van basisonderwijs
* kinderopvang
* de adressen van en informatie over alle basisscholen in Arnhem

 

Zoek een school in Arnhem