Naar de basisschool in Arnhem!

Jullie kind is bijna vier jaar en dat is een belangrijke mijlpaal in een kinderleven. Naar de basisschool! Een spannend moment, niet alleen voor jullie kind, maar ook voor jullie zelf. Jullie staan immers voor de taak om een goede maar ook fijne basisschool te vinden waar je kind de komende jaren niet alleen veel zal leren, maar ook een leuke tijd zal hebben. Een school waar jullie je allemaal kunnen thuis voelen.

De PO Wijzer (Primair Onderwijs Wijzer) is gemaakt om ouders wegwijs te maken in het grote onderwijsaanbod:  Wat houden die onderwijsconcepten precies in? Wat zijn de verschillen? En vooral: hoe kom je erachter wat het beste past bij jullie kind? Veel informatie dus. Ook vind je in de PO Wijzer alle scholen in Arnhem en directe omgeving. Met je postcode kun je precies zien welke scholen in de buurt zijn, of wat verder weg. Zo kun je thuis op de bank al een eerste selectie maken. Daarna gaan jullie natuurlijk die scholen bezoeken.

Ik wens jullie veel plezier en succes bij het kiezen van een basisschool!

Lucy Beker, hoofdredacteur PO Wijzer.

Zoek een school in Arnhem

Informatie

Beste ouders,

Met deze digitale PO Wijzer vindt u informatie over alle basisscholen in Arnhem en omgeving van de schoolbesturen De Basis – Fluvius en Delta, Stichting Simon, PPO De Link, Vrije scholen Athena, Stichting Evangelische Basisscholen Arnhem, Stichting Democratisch Onderwijs en Stichting Cosmicus Onderwijs. De PO Wijzer geeft u inzicht in wat onze scholen uw kind te bieden hebben. Hopelijk helpt deze site u een bewuste keuze te maken voor uw kind. Elke school is anders en ieder kind is uniek. Daarnaast willen wij u graag laten zien hoe wij gezamenlijk optrekken in de stad met voor- en vroegschoolse educatie en rondom talentontwikkeling. Wij werken zoveel mogelijk samen zodat ieder kind in Arnhem en omgeving het onderwijs krijgt dat bij hem of haar past. Zo zorgen wij dat ieder kind zoveel mogelijk binnen de eigen wijk naar school kan gaan en daar passend onderwijs krijgt. Wij zorgen niet alleen voor de kwaliteit van het onderwijs, maar ook voor diversiteit. Verschil mag er zijn: niet in kansen, maar wel in passende mogelijkheden. Wij zijn er trots op dat wij u de actuele Arnhemse PO Wijzer namens onze scholen aan kunnen bieden. Uw kind en u zijn van harte welkom op onze scholen!

Namens de besturen PO in Arnhem.